• Закінчується
Автомобільний підсилювач JBL CLUB A600 (1 канал 600W RMS)
search
  • Автомобільний підсилювач JBL CLUB A600 (1 канал 600W RMS)
  • Автомобільний підсилювач JBL CLUB A600 (1 канал 600W RMS)
  • Автомобільний підсилювач JBL CLUB A600 (1 канал 600W RMS)

Автомобільний підсилювач JBL CLUB A600 (1 канал 600W RMS)

11 817 грн
Готовий до відправлення

Подарунки

Кількість
В наявності


Способи доставки:

  • "Нова Пошта"

    Доставка на відділення за тарифами "Нова Пошта".
    Кур'єрська служба за тарифами "Нова Пошта". 
    Доставка протягом 1-2 днів.

  • "Самовивіз" (безкоштовно)

    Забрати товар можна з нашого магазину в м. Луцьк.


Способи оплати:

  • Готівкою
  • Онлайн оплата
  • Післяплатою "Нова Пошта"
  • Оплата готівкою можлива при самовивозі товару

JBL CLUB A600

 

Економічний автомобільний підсилювач з потужністю та продуктивністю JBL

Нові високопродуктивні підсилювачі JBL Club забезпечують потужність JBL світового класу з компактного шасі, створеного для того, щоб поміститися у більшу кількість автомобілів, навіть за умов обмеженого простору. Доступні 4-канальні, 5-канальні та монофонічні моделі. Клубні підсилювачі мають регульовані кросовери та посилення басів для точного керування та налаштування, а також входи високого та низького рівня, які дозволяють інтегрувати їх з більшістю автомобільних стереосистем. Включений провідний дистанційний регулятор рівня низьких частот для моно та 5 каналів, який можна встановити для зручного регулювання гучності з сидіння водія.

Компактний розмір

Підсилювач JBL Club A600 відрізняється низькопрофільним шасі та невеликими габаритними розмірами, що дозволяє помістити його у більшу кількість автомобілів з обмеженим простором.

Вхід високого та низького рівня

Входи рівня динаміків та низькорівневі входи дозволяють Club A600 інтегруватися як із післяпродажними, так і із заводськими автомобільними стереосистемами.

Змінний кросовер та посилення басів

На відміну від багатьох підсилювачів, доступних за подібною ціною, JBL Club A600 оснащений регульованими електронними кросоверами та схемами посилення басів, що дозволяють точно настроювати систему та підвищувати її продуктивність.

Низький рівень шуму та спотворень

Club A600 був розроблений з використанням збалансованих диференціальних входів, щоб забезпечити низький рівень шуму та спотворень навіть при високих вихідних рівнях. Це також робить його набагато менш сприйнятливим до випромінюваного шуму двигуна.

Регулятор вхідного рівня

Коли використовуються низькорівневі входи, цей елемент керування регулює вхідну чутливість в діапазоні від 200 мВ до 2,0 (середньоквадратичне значення). Коли використовуються входи високого рівня, цей елемент керування регулює вхідну чутливість в діапазоні від 2 до 20 (середньоквадратичне значення).

Повний бортовий захист

Бортова схема захищає Club A600 від короткого замикання, високої температури, перенапруги та зниженої напруги. Передбачено світлодіодний індикатор, щоб ви знали, коли виникає одна з цих умов.

Фазовий перемикач

Цей перемикач змінює вхідну фазу інвертовану або неінвертовану. Це особливо корисно при налаштуванні системи в залежності від типу корпусу та розташування в автомобілі.

Дротовий пульт РБК

Дротовий пульт дистанційного керування RBC простий в установці і може бути встановлений для зручного регулювання гучності з місця водія.

JBL
CLUB A600

Характеристики

Стан
новий
Колір
чорний
Значення запобіжника
30A x 2
Входи на підсилювач та динаміки
так
Фазовий перемикач
0, 180 градусів
Змінне посилення низьких частот
0-12 дБ при 45 Гц
Змінний фільтр нижніх частот
32-320 Гц, 12 дБ/октава
Клас підсилювача
D
Вихідна потужність при 2 ом
600 Вт RMS
Вихідна потужність при 4 ом
350 Вт RMS
Коментарі (0)