• Топ продажів
  • Закінчується
Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black
search
  • Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black
  • Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black
  • Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black
  • Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black
  • Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black

Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black

12 500 грн
Готовий до відправлення

Смартфон Apple iPhone 11 64GB Black замовити-купити в інтернет-магазині 4K ONLINE. Доставка в будь-яке місто України.

Подарунки

Кількість
В наявності


Способи доставки:

  • "Нова Пошта"

    Доставка на відділення за тарифами "Нова Пошта".
    Кур'єрська служба за тарифами "Нова Пошта". 
    Доставка протягом 1-2 днів.

  • "Самовивіз" (безкоштовно)

    Забрати товар можна з нашого магазину в м. Луцьк.


Способи оплати:

  • Готівкою
  • Онлайн оплата
  • Післяплатою "Нова Пошта"
  • Оплата готівкою можлива при самовивозі товару

Apple iPhone 11 64GB Black

Інноваційний тандем надширококутної та ширококутної камер дозволяє перетворити практично будь-який кадр на чудове фото студійної якості. Не обмежуйте свій творчий потенціал, знімайте при недостатній освітленості та під різними ракурсами, поміщайте у кадр у 4 рази більше видів та вражень, зображуйте масштабні сцени, портрети та безмежні пейзажі

Портретний режим із шістьма варіантами освітлення та функцією автокорекції зробить з будь-якого фото чудовий портрет. Новий ефект «Світла тональність — ч/б» дозволить отримати стильне чорно-біле фото, яке нічим не відрізняється від професійної роботи.

Камера TrueDepth знімає уповільнене відео з частотою 120 кадрів за секунду, 4К і HD відео, щоб ви могли здивувати знайомих дивовижними слоуфі, які приходять на заміну звичним селфі. Щоб зменшити масштаб і помістити у кадр усю велику компанію, просто поверніть телефон горизонтально.

Щоб перейти від режиму фото до режиму відео, натисніть кнопку затвора на кілька секунд. Щоб продовжити відеозйомку, проведіть по екрану вправо, щоб повернутися до фоторежиму, проведіть вліво. iPhone 11 знімає плавні деталізовані відео 4К із частотою 60 кадрів за секунду. Використовуйте великий вибір фільтрів та функцій, обрізайте та повертайте знятий матеріал, користуйтеся всіма можливостями, щоб отримати ідеальний ролик.

Дисплей Liquid Retina HD має приголомшливу передачу кольору і чудову деталізацію. Будь-яке зображення на дисплеї виглядає живим, насиченим, контрастним. Завдяки високій яскравості ви зможете з комфортом дивитися відео та редагувати фото навіть безхмарним днем. Технологія True Tone налаштовує баланс білого в залежності від освітлення, щоб підвищити комфорт сприйняття зображення.

Найшвидший процесор iPhone здатний обробляти понад трильйони операцій за секунду, що дозволяє iPhone 11 виконувати найскладніші операції ще швидше. Ядра продуктивності та ефективності працюють більш ефективно, витрачаючи при цьому менше енергії. Графічний процесор має збільшену продуктивність, щоб ви могли користуватися новими технологіями доповненої реальності і грати в будь-які ресурсомісткі сучасні ігри.

iPhone 11 працює до 17 години в режимі відтворення відео на одному заряді. Такий рекордний показник став досяжним завдяки вдосконаленню ефективності та продуктивності, а також оригінальній системі керування потужністю від Apple. Швидка зарядка дозволяє підзарядити телефон на 50% лише за 30 хвилин. 

iPhone 11 не злякається таких неприємностей, як дощ чи розлита кава. Його корпус надійно герметизований та витримує занурення на глибину до 2 метрів на 30 хвилин без втрати працездатності.

Apple
iPhone 11 64GB Black

Характеристики

Діагональ екрану
6.1
Роздільна здатність екрану
1792x828
Частота оновлення (Гц)
60
Тип матриці
IPS
Стан
новий
Колір
темно-сірий
Внутрішня пам'ять
64 Гб
Оперативна пам'ять
4 Гб
Тип SIM-карти
nano-SIM
Зв'язок
4G (LTE) / 3G / GSM
Запис відео
4К UHD (3840x2160)
Фронтальна камера
12 Мп
Основна камера
12 Мп+12 Мп
Коментарі (0)

Також вас можуть зацікавити